International Child Coaches RegisterInternational Coaches Register
Volg ons op Facebook

Opvoedcoaching

Het is mogelijk om bij Kindercoaching Maasgouw individueel of in groepsverband opvoedcoaching te krijgen, ondersteuning bij het opvoeden.

Opvoeden is een uitdaging en soms erg ingewikkeld. Als ouder krijg je te maken met de meest uiteenlopende vraagstukken. In veel gevallen kun je dit gelukkig zo oplossen, maar het is niet altijd eenvoudig er zelf uit te komen. Dan kan het fijn zijn wanneer je hulp krijgt van buitenaf, van iemand die samen met jou naar de situatie kijkt.

Kindercoaching Maasgouw biedt opvoed-coaching aan huis, in de voor u en uw kind vertrouwde omgeving. Maar u kunt natuurlijk ook naar de praktijk komen. Er wordt advies en begeleiding gegeven om de krachten en kwaliteiten van u en uw kinderen optimaal te benutten. Uw opvoedingsvaardigheden worden versterkt, zodat de draagkracht weer groter wordt en u weer meer plezier in de opvoeding krijgt.
In een intakegesprek proberen we de problemen helder in kaart te krijgen en maken wij met elkaar een plan op welke manier de ondersteuning het beste vorm kan krijgen. Ik maak met u een programma op maat!

 

Voor wie:

 

  • Voor alle ouders / opvoeders van kinderen van 0 tot 18 jaar
  • Voor lichte en zware opvoedingsvragen
  • Voor kinderen met én zonder ontwikkelings- of gedragsstoornis
  • Geen verwijzing nodig
  • Betaling via persoonsgebonden budget (PGB) mogelijk